Известие

Collapse
No announcement yet.

Нова версия на 8C Competizione

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нова версия на 8C Competizione

http://news.automedia.bg/read/4531.html
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Голяма красавица е... не бих и отказала.. дори само да се возя пак съм съгласна!

Comment

Искъм я тази красавица
      Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
      The pleasure of driving Alfa Romeo!

Comment

Абе като спортна кола е красавица, ама предницата нещо не ме кефи особенно. Изглежда малко тъпичко,неква ококорена особенно в сравнение с на 159 примерно, но това си е мое мнение разбира се.
        Alfa Romeo 146 1.6 1995

Comment

Не знам дали си я виждал на живо? Камоли пак да седнеш в скута й(директно откачаш от кеф),за сравнение със 159 пък и дума не може да става според мен нали?
          156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
          KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
          Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
          Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

В единия брой на Топ Гиър (Списанието) водещите ги питат кои са най карасивите коли и жени на които биха си поставят плакат в стаята . Джеръми е посочил само една кола - Алфа 8С Компетиционе - за него това е най-красивата кола.
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от barash
              Не знам дали си я виждал на живо? Камоли пак да седнеш в скута й(директно откачаш от кеф),за сравнение със 159 пък и дума не може да става според мен нали?
              Аз говоря само за външния дизайн само на предницата. За останалото съм сигурен, че е шедьовър.Просто ако сравниш предниците на 159 и 8С, на 159 изглежда като разярен звяр, а 8С е неква ококорена с идиотски нос напред като на птица. Не съм я виждал на живо, но явно не съм и единствения който мисли така. Ето на какво се натъкнах, сега може би ще ме разберете малко:

http://www.alfa-fan.de/4images/phpTh...pg&w=500&h=500

И отново казвам това си е лично мое мнение, не ме интересува Джеръми какво ще си слага в стаята
              Alfa Romeo 146 1.6 1995

Comment

Аз пък съм един от онези дето мислят, че 8С е 100 пъти ПО-ПО-НАЙ от 159. И това от към всичко
                Нека да нямам вкус
                ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                sigpic
                ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщение
                  Аз пък съм един от онези дето мислят, че 8С е 100 пъти ПО-ПО-НАЙ от 159. И това от към всичко
                  Нека да нямам вкус
                  отпред 8 ц е тъповата , иначе всички други ъгли са .. меко казано перфектни
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

гроздето ви кисело
                    като не ви харесва, дайте я на мен
                    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Предницата си е ок, това е кола с история а не пежо с 3 педи намръщен фар. Ето и историята http://zazz.bg/play:e3c57493 - гледа се със звук на MAX
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Е сега ще ми кажеш, че 407 (въпреки, че е Пежо) не е красива ли? Говорим чисто за дизайн. Явно след като всички почнаха да следват Алфа Ромео и почнаха да си мръщят колите сега с MiTo и 8С Алфа нарочно обръща тенденцията. Няма нищо лошо. Просто на мен не ми се нрави много много. Ще е интересно да се види дали ще има ефект в дизайна след време и в другите производители. Нистина всичко на тази кола е перфектно с изключение на изражението на предницата за мен.
                        Alfa Romeo 146 1.6 1995

Comment

Ухааааааааа ......... е те това е алфа ...500 коня + уникален дизайн + задно предаване =

B&B Racing | bb-racingteam.com
                          Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Много е добра но митото е мн високо а и разхода на гориво n\100 km

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Уникален АВТОМОБИЛ!!!
                              sigpic
                              Subaru Legacy 3.0 H6
                              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                              0888 511 533 - Бонев

Comment

Working...
                              X